maanantai 26. toukokuuta 2008

4. Kuka jaksaisi pelkkää saippuaoopperaa



Ja kenestä uneksin. Ei tainnut ollakkaan vaikeaa arvata. Rick Rick Rick Rick. Muuhan ei enää päässäni pyörinytkään. Odotin innolla huomista jolloin näkisin hänet taas... Jos hän edes vielä muistaisi minua..Tottakai muistaisi. En saanut vaipua epätoivoon. Yhdeksäsluokkalainen hyvännäköinen poika oli kiinnostunut pörrötukkaisesta seiskaluokkalaisesta tytöstä. Olisin kyllä uskonut että tälläinen olisi tapahtunut Saaralle tai Melissalle, muttei ikimaailmassa minulle.




En nähnyt Rickiä koulussa ollenkaan. Ehkä hän oli saanut flunssan siitä kun sateessa seisoskelimme. Illalla kuitenkin katselin epätoivoisena huonettani ja ajattelin, etten voisi ikinä kutsua Rickiä tälläiseen läävään. Minun oli siis siivottava vaikka sitä niin inhosinkin. Oli vain pantava toimeksi, mutta ensin lähetin Rickille sähköpostia ja kysyin oliko hän kipeänä ja hän vastasi, että valitettavasti, mutta haluaisi nähdä minut ja laittoi monta sydäntä perään. Olin aivan imarreltu. Halusin äkkiä kertoa koko jutun, jollekulle, mutta Saaralle ja Melissalle en kyllä halunnut kertoa, eikä Mirakaan ollut kovin kiva. Silloin huomasin, ettei minulla ole yhtään hyvää ystävää, vain pelkkiä kavereita.
Kello oli kymmenen ja vihdoin huone oli täydellisen siisti. Olin jopa imuroinut ja pyyhkinyt kaikki pölyt, en vain laittanut tavaroita oikeille paikoilleen tai sängyn alle. Olin kerrankin edes hieman ylpeä itsestäni. Loppuillaksi meninkin koneelle. Onneksi Rick oli samaan aikaan chatissa.. Hän halusi tulla käymään meille ja minä tottakai lupasin, että hän saisi tulla. Huomisesta tulisikin kiinnostava, kun Rick tulisi käymään.
Keskiviikko ja kello 14.15, joten äiti ei viellä ollut tullut kotiin. Istuimme huoneessani ja katsoimme saksalaista saippuaoopperaa, jossa jokainen nainen petti miestään ja jokaisella vanhuksella oli mielenterveysongelmia. Rick taisi nukahtaakkin muutamaan otteeseen. Kieltämättä sarja oli tyhmin mitä ikinä olin katsonut. Joten ajatukseni pyörivät jossain aivan muualla.
Kunnes alkoi tapahtua. Rick hivuttautui lähemmäs istumaan ja otti kiinni minusta. Suutelimme jälleen ja tällä kertaa kyseessä oli kunnon kielari. Se kestikin monta minuuttia.
Kunnes Rick kumosi minut sohvalleni. Hän yritti avata mekkoani, mutten antanut sen tapahtua, koska tiesin, etten ollut siihen vielä valmis. Tiesin myös sen, että Rick halusi sitä todella. Mutten kuitenkaan ajatellut,että Rick olisi sellainen, että kun ei saisi mitä haluaisi jättäisi tytön. Kuitenkin sisimmässäni pelkäsin hieman. Sanoin Rickille, että äitini tulisi kotiin hetkenä minä hyvänsä ja Rick lähti sanomatta mitään. Pelko valtasi minut. Kuitenkin tahdoin ajatella vain parasta.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva osa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä osa! Lopetin LC:ni ja tein tarinan, ja linkitin sinut sinne! :)

nici kirjoitti...

oi kiitos ellie <3:)

Anonyymi kirjoitti...

Ohops... unohdin tossa kysyä että voitko linkittää minut? Osoite on tossa, kun en oo varma näkyykö se tossa ihme jutussa ---> elliee.vuodatus.net
:D

nici kirjoitti...

juu voin linkittää :)

Anonyymi kirjoitti...

Voin linkittää, kunhan saan vastalinkityksen. ;)

nici kirjoitti...

juu linkitä vaan saat kyllä vastalinkityksn ;)

TTuikku kirjoitti...

Jatkuuko tämä enään ?? Toivottavasti!

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa osoite!