keskiviikko 14. toukokuuta 2008

2. Ajatuksia

Aamulla heräsin sohvalta ja siirryin pianon ääreen pimputtamaan. Äiti tottakai heräsi siihen ja tuli valittamaan jotain. En jaksanut jälleen kuunnella, koska ajattelin vain hänen tuuheita ruskeita kiiltäviä aina puhtaita hiuksiaan. Pahinta oli, että en enää osannut muuta ajatellakkaan äidinkin pyynnöt tai no käskyt siitä, että minun tulisi siivota huoneeni ja tehdä se äidinkielen esitelmä, mutta kaikki meni vain läpi korvien.

Raahauduin huoneeseeni, kai minun oli jotain tehtävä pörröttäville hiuksilleni, vaikka se olikin tyylini. Haroin vain hieman niitä ja katselin huonettani.
Se oli varmasti ainut huone koko talossa joka ei ollut niin täydellisesti sisustettu, eikä se ollut ikinä siisti. Kai jos hän joskus tulisi käymään olisi minun siivottava, vaikka tuskin sitä tulisi ikinä tapahtumaan. Hän oli kuusitoista ja minä vasta neljätoista, ei sillä että ikäero mitään olisi haitannut, mutta ajattelin että mahdotonta minun olisi saada hänet kiinnostumaan minusta. En edes vielä tiennyt hänen nimeään.
Ilta tuli yllättävän äkkiä, vaikka se johtuikin varmaan siitä että olin katsonut 3 elokuvaa putkeen. No olin myös tutkinut puhelinluetteloa ja saanut sen vihdoin selville. Rick Raymonds. Se kuullosti kivalta Christina ja Rick. Christina Raymonds. Parasta kuitenkin oli kun näin hänet pihallamme illalla. Hän ei siis ollutkaan lähtenyt matkoille niinkuin luulin. Ihmettelin kyllä suuresti, miksi hän pyydysti tulikärpäsiä? Mietin kauan menenkö kysymään asiaa häneltä vai annanko asian olla.
Juoksin yläkertaan ja haroin hiukseni suoraksi ja laitoin vielä vähän ripsiväriä ja toivoin, että hän olisi ulkona vielä. Juoksin alakertaan ja keräsin itseni. Enhän halunnut näyttää Rickille sitä kuvaa että olisin joku bimbo teinipissis.

Kävelin perse heiluen ulos. Totta tiedän että sen olisi voinut jättää pois, mutta tehty mikä tehty. Sanoin varovasti moi ja sain nopean vastauksen
- Saanko kysyä miks pyydystelet tulikärpäsii mein pihal?
- No oikeest broidi halus niit muttei ite voinu tulla ulos koska on kuumees. Ja anteeks muute et tulin teijän pihal..Kukas muuten oot? Haluun meinaa tutustuu uusiin naapureihin..
- Christina Harolds.
- Ai Rick Raymonds... mut meen nyt broidi on varmaa jo iha kyllästyny odottamaa. Moikka näkyy vaiks koulus, jos ees ollaan samas koulus. Oon ihan tos keskustas.
- aijaa joo nii määki ehkä joo nähtäillää ehkä tai siis joo moikka tai jotai heippa


Aijaa joo nii määki ehkä joo nähtäillää ehkä tai siis joo moikka tai jotai heippa!Häpesin itseäni niin paljon, etten varmaan edes kehdannut mennä viikonlopun jälkeen kouluun! Tulin suihkusta ja katsoin taas Aamiainen Tiffanyllä ja yritin unohtaa koko jutun, mutta en onnistunut joten annoin asian olla. Elokuvakin meni sivusuun. En halunnut nähdä häntä ja toisaalta halusin. En voinut tajuta kuinka kusessa häneen olin. Onneksi kaverini Mira oli ysillä joten hän ehkä voisi saada jotain irti. Kello kuitenkin tuli niin paljon, että oli pakko painua pehkuihin..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hyvä osa tämäkin! Aikas tiuhaan tahtiin teet näitä,mutta se on periaatteessa hyvä! :))

nici kirjoitti...

no juu tein nyt täl kertaa kaks osaa samaa aikaa mut seuraavaan voi mennä hetki aikaa :)